OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alapítványunk kurátora Tóth Ferenc is egy igazi harcos. Talán sokan még nem tudják, ő is állami gondoskodásban nevelkedett, ami elhivatottságának, segíteni akarásának gyökere.

Nem csak az élet edzette, Ferenc rendszeresen sportol és igyekszik összekötni  ezt a jótékonysággal, gondoljunk csak a Tündérfutásra.

Jött is egy újabb formabontó ötlete, a  100-as próba, melyet a Spartan Race tagjaként,  Az Alapítványt képviselve szervezett meg.

A Spartan Racer’s Debrecen és a Spartan Race Training Group Debrecen csoport tagjai  futva vittek a hátukon, vállukon 100 kg tartós élelmiszert  rászoruló kicsiknek.

A menetet nehezítő eső és hideg mellett a sportolók futás közben 100 különböző gyakorlatot is végeztek ami hozzá tartozik az edzésükhöz egy-egy  alkalom során.  A  60 kg cukor és liszt mellett 40 kg olaj, teafű, citromlé, konzerv került átadásra melyet alapítványunk vásárolt. Továbbá itt 54 db nagyértékű Spartan Kid’s póló is kiosztásra kerül a Spartan Race Hungary felajánlása nyomán.

Az adományt a Lóverseny utcai Dr. Kettesy Aladár Általános Iskola látássérült kisdiákjainak vitték, ahol az éppen ott zajló farsangi bált zárták érkezésükkel. Az iskola kollégiumában később palacsintát készítettek a gyerekekkel egy hétvégén az alapanyagokból.

A 100-as próba sem állhat meg. Négy alkalommal rendezzük meg az év során. A következőben támogatást élvező rászorulók, már ki van szemelve. Legyen ez meglepetés, nekik is.

Amennyiben adományával támogatná a következő 100-as próbánkat, az alapítvány számlájára utaláskor a közleménybe tüntesse fel: 100-as próba

To Top