harmasikrek harmasikrek harmasikrek

Talán nincs is az országban olyan ember, aki ne ismerné az ikrek szomorú történetét.

A hármas ikrek 32 éves édesanyja a terhesség 32. hetében egészséges babáknak adott életet. A császármetszést követően azonban (vélhetően) a HELLP-szindróma következményeibe belehalt. Január 3-án temették el.

Megrendítő és egyedi esetről van szó, hiszen az alapítványnak nem tartozik profiljába a pénzadományok gyűjtése – halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeket, mélyszegénységben élő, önhibájukon kívül elszegényedett családokat támogatunk tárgyi adományokkal.

Alapítványunk személyes okokból mégis a család, a gyerekek mellé állt és gyűjtésbe kezdetünk.

Az anyuka halála után 8-900 elektronikus levél érkezett hozzánk felajánlásokkal, továbbá 4-500 megkeresés futott be telefonon.  Több millió forint gyűlt össze, melyet 100% -ban eljuttatunk a családnak. A hatalmas adományt 15 ezren, 80 százalékát magánszemélyek adták össze, mely óriási társadalmi összefogásról tanúskodik.

Mira, Léna és Milán jól van. Alig pár hete, hogy kint vannak a kórházból, de súlyuk a normálisnak megfelelően gyarapszik. Esznek, isznak és hatalmasakat alszanak, étvágyuk is fenomenális.  Nemrégen felvették a kötelező oltások egyikét is mely különösebb gondot nem okozott. Nevelésükben, gondozásukban hatalmas szerepet játszik mindkét család, hiszen felváltva amolyan ügyeleti rendszerben, egymást váltva segítenek Tamásnak. Igazán jó babák az apuka állításai szerint.

A családfő jelenleg telekvásárláson is gondolkozik, mert még nem eldöntött, hogy épít e vagy házat vesz a család hiszen mérlegelni kell. A költséghatékonyságot, praktikusságot és az infrastruktúrát is latba kell vetni aminek természetesen fő kedvezményezettjei maga a 3 csoda lesz. Természetesen az apuka állja a sarat és növekszenek a kicsik.

Szervezetünk vállalta, hogy az gyermekek 18 éves koráig, gyűjtéssel támogatja őket.

Amennyiben adományával támogatná az ikreket, az alapítvány számlájára utaláskor a közleménybe tüntesse fel Hármas ikrek.

To Top